En lys ide!

Edgarblogg kreative tips.JPG

En lys ide!

Du som er er så kreativ Jannicken, du kan vel komme med en god ide? er en setning jeg har hørt fra jeg såvidt kunne stave navnet mitt på barneskolen. Og vet dere hva, jeg er veldig glad for at jeg har fått det spørsmålet så mange ganger. For det har både motivert og dyttet meg ut i kreative tankeprosesser som har resultert i både vellykkede og mindre vellykkede ideer. Og noen av de mer vellykkede ideene har jeg lyst til å dele med dere her!

Når det er sagt så er det ikke slik at jeg nødvendigvis tror at jeg er så mye mer kreativt anlagt enn alle andre, men jeg har blitt utfordret og oppmuntret til å være kreativ.  Og det er her jeg mener at vi voksne har en viktig oppgave: Vi må både oppmuntre til kreativitet og bli med barna våre inn deres kreative verden.

Den første ideene har mange positive aspekter ved seg; den kan gjøres enkel eller vanskelig, den kan sette farge på tilværelsen, den kan bli den perfekte gave og ikke minst, du må en tur innom på IKEA eller en annen interiørbutikk. ;) Det handler nemlig om å male på hvite lampeskjermer!

De neste ukene skal jeg male dere gjennom prosessen fra hvit lampeskjerm til en ferdig Edgarlampe. Det endelige resultatet skal deles ut til en heldig vinner i slutten av november! Så følg med, flere bilder og tips kommer!
Følg konkurransen på Idebank for småbarnsforeldre

Del gjerne eller kommenter under :)